O nás v tisku: Proběhl již třetí Restaurant Day v Prostějově! |
Letošní třetí Restaurant Day nabídl v sobotu v KaSCentru opět bohatou škálu nejrůznějších lahůdek a nápojů. Na své si přišli milovníci sladkostí, stejně jako masa. Bohužel, cvrčci a červi došli velmi brzo.
"Červi a cvrčci došli," říká mladá dívka zklamaně. Jejich předkladatel, František Šponar, si na nezájem opravdu stěžovat nemohl. Ti, co ochutnali, nelitovali. "Cvrček v bílé čokoládě byl dobrý. Prostě čokoláda a najednou křup, bílkovina," směje se Petr Sokol. Spolu s celou rodinou nasmažili desítky bramboráků. " Bramboráka na stojáka od Sokolů nelze neochutnat. Jsou vyhlášené," pochlubila se jeho žena a spoluorganizátorka Milada Sokolová. Ta byla nespokojena jen s jednou věcí, třetí smažící pánev už elektroinstalace neunesla. "Jsem zvědavá, jestli se nám podaří najít na další restauranty konečně naprosto odpovídající místo," posteskla si. "Jak se rozrůstáme, jsou s námi stále problémy s odběrem elektřiny". Restaurant Day nabídl i lahůdky jako sushi, muffiny, domácí pivo, nejrůznější druhy vín, dorty, povidlové buchty, bezlepkové dobroty, a také třeba mini Pavlova se šlehačkou a dýňovo - jablečnou omáčkou. Posledně jmenované ochutnala i paní Alena. "K dýni jsem nikdy nějak neinklinovala, přiznám se, že mě zaujala hlavně ta šlehačka. Ale jedním slovem - vynikající," pochvalovala si nadýchaný zákusek. Kdo přišel, zcela jistě nelitoval. Festival chutí se opět vyvedl. tak zas příště, labužníci. (ber)
|
|
|
|
|
|
|
| |
Průměrné hodnocení: 0 Účastníků: 0
| | | |
|