O spolku

Vaše názory a náměty
Doporučte nás
Webmaster: T.Blumenstein

Novinky: Strom splněných přání pro děti z domovů je tu opět!

Okrašlovací spolekJiž třetí ročník akce Strom splněných přání pořádá Okrašlovací spolek Prostějova ve spolupráci s občanským sdružením Dobré místo pro život. „Pojďme udělat radost dětem zakoupením jejich vánočního přání,“ vyzývá prostějovská hlavní organizátorka Milada Sokolová.

Na webových stránkách občanského sdružení Dobré místo pro život http://www.dobremistoprozivot.cz/stromProstejov je možné si zarezervovat a následně zakoupit dárek. Radost jím uděláte dětem z dětských domovů Prostějov a Plumlov. Dárek můžete doručit na adresu občanského sdružení ve Vrlově ulici číslo 7 v Prostějově, či předat osobně zástupcům dětských domovů na vánočním večírku Spolku, který se koná 20. prosince v 18 hodin v restaurační části Národního domu. S nápadem obdarovat děti z dětských domovů dárkem, který si sami přejí, přišla předsedkyně občanského sdružení Dobré místo pro život, Věra Novotná. "Její nabídku, "inzerovat" dárky na jejich webu jsme s potěšením přijali, letos spolupracujeme již potřetí", těší se z akce Milada Sokolová. "Pomáhat druhým by mělo být naší samozřejmostí", dodala. (red)