Restaurant Day nabídl chobotnice i domácí pivo |
Jedinečnou příležitost ochutnat nejrůznější pochutiny z domácí kuchyní dnes využily stovky Prostějovanů. Do Národního domu je nalákal Restaurant Day.
Restaurant Day nabídl opět bohatou rozmanitost, mezi sladkostmi si návštěvníci mohli vybírat od exotiky po poctivé domácí buchty. "Masaře" zase čekalo třeba sushi, kuřecí směs SOKOLOVO jedné z pořadatelek Milady Sokolové či nejrůznější druhy polévek. Největšímu zájmu se ale těšily speciality z chobotnic. Jen málokdo si nechal ujít chapadlový gulášek nebo grilované kousky chobotnic, které podávali pánové Šponar a Sokol. "Vynikající, vážně. Ten guláš nemá chybu," pochvalovala si paní Martina.
Akci pořádal Okrašlovací spolek města Prostějova, Marky anglický bazárek a Martina Šponarová
|
|
|
|
|
|
|
| |
Průměrné hodnocení: 0 Účastníků: 0
| | | |
|