O spolku

Vaše názory a náměty
Doporučte nás
Webmaster: T.Blumenstein

Novinky: Zábavné odpoledne nabídne francouzské vojáky, pachatele i spoustu guláše

UNITED-NUKELoňský pilotní ročník soutěže ve vaření kotlíkových gulášů sklidil u prostějovské veřejnosti velmi kladný ohlas. Organizátoři proto chystají další setkání gulášových mágů, které se uskuteční 4. června v Kolářových sadech v Prostějově. Veškerý výtěžek z akce poputuje na transparentní účty zřízené u Komerční banky Prostějov, které založil Okrašlovací spolek města Prostějova pro Zdeňku Kotyzovou a Davídka Vítka.

Festival pořádá Okrašlovací spolek města Prostějova a majitel Maďarských specialit Jiří Petricius pod záštitou Zdravého města Prostějov. Bude se jednat o zábavné odpoledne pro rodiče a děti, které vypukne od 13 hodin. Dospělí budou soutěžit ve vaření kotlíkových gulášů, děti si užijí na skákacím hradu, malováním obrázků na obličej či při aktivitách městské policie. “Vystoupí kaskadéři z Draka Přerov s ukázkami sebeobrany a zadržení pachatele, teddy od Princezny představí králíčky, které si děti budou moci pohladit, s Veronikou si můžete zatančit zumbu, prohlédnout si výstroj a výzbroj francouzského vojáka z období napoleonských válek, podívat se na vystoupení taneční skupiny The Cheers a pokochat se naleštěnými stroji motorkářů,“ vyjmenovala Milada Sokolová. Soutěž gulášů bude vyhodnocena kolem páté odpoledne, následovat bude volná zábava. Celé odpoledne bude provázet hudba. Generálními partnery akce jsou Optika Wagner a firma Makovec. Akce se koná za finanční podpory či podpory firem či spolků, jako pvfee.net, Dudák, RedRing, Vendi on-line, Cheops, U tří veverek, Marek Hašák půjčovna, Jaroslav Konečný zámečnictví Prostějov, Rybička, Zumba s Veronikou, Teddy od Princezny, Mapaj Přerov, café Fantazia, Eva Dudíková – Astorie. „Vstupné je dobrovolné, výtěžek akce bude věnován Zdeničce Kotyzové a Davídku Vítkovi ze Ptení,“ dodal majitel Maďarských specialit Jiří Petricius. (red)