O spolku

Vaše názory a náměty
Doporučte nás
Webmaster: T.Blumenstein

O nás v tisku: Chystejte se na Dýňovou stezku odvahy a zručnosti!

Okrašlovací spolekNovinku pro letošní podzim připravily pro malé i velké milovníky dobré zábavy Okrašlovací spolek města Prostějova a Spolek koncesionářů taxi Prostějov. V pátek 14. října pořádají ve Smetanových sadech v Prostějově Dýňovou stezku odvahy a zručnosti.

"Ke spolupráci jsme si přizvali mateřské školy Partyzánská, Aloise Krále, Hanačka, Květná a také Rodinné centrum Lodička," uvedla předsedkyně Okrašlovacího spolku Milada Sokolová. Prozatím je k dispozici 80 dýní, které vyřežou spoluorganizátoři. "Zveme rodiče, ať si doma s dětmi vyřežou vlastní dýně a přinesou ji v pátek 14. října do patnácti hodin do Smetanových sadů. Tím se prodlouží dobrodružná stezka! Čím víc jich budeme mít, tím lépe," dodala Sokolová. Domů s prázdnou ale nikdo nepůjde, všechny dýně, které nebudou označeny možným zpětným odběrem z mateřských školek, si po akci budou účastníci moci odnést domů, aby krášlily třeba vchody jejich vlastních domů. Pro děti bude připravena dobrodružná stezka z osvětlených dýní a rovněž na ně čekají drobné odměny. Akci, která začne v 18 hodin, zaštítilo Zdravé město Prostějov. "Velké poděkování patří Jakubu Kunertovi a spolku taxikářů za možnost zorganizování této báječné akce", poděkovala Sokolová. (red)