O spolku

Vaše názory a náměty
Doporučte nás
Webmaster: T.Blumenstein

Novinky: Listopadový Restaurant Day je zcela zaplněn! Těšte se!

Okrašlovací spolekStále populárnější Restaurant Day zná svůj nový termín. Kuchaři, kuchařky, cukráři a cukrářky, pekaři a pekařky a vůbec všichni milovníci dobrého jídla a pití, se tentokrát sejdou 19. listopadu v kavárně a restauraci prostějovského Národního domu. A pozor, kapacita nabídek byla zaplněna za pouhých pět dnů!

"Tentokrát je místo kapacitně omezeno, takže šanci má jen dvacítka těch, kteří se chtějí pochlubit," uvedla při vyhlášení data konání začátkem října předsedkyně Okrašlovacího spolku Milada Sokolová. Za pouhých pět dnů byl Restaurant Day plně obsazen. "Jsme rádi, že je stále populárnější nejen mezi gurmány, ale i těmi, kdo dobroty vaří, pečou, smaží či grilují," dodala s úsměvem. "Těšit se tak můžete třeba na hutnou polévku z Asturie, tortilly, masové kuličky, smažené bagetky v bylinkovém či česnekovém másle s bůčkovou pomazánkou, sushi, grilované chobotnice, francouzské quiche, chilli con carne, domácí sušenky, pralinky, marmelády, guacamole, nakládané sýry a řadu dalších dobrot", přidala pozvání druhá z pořadatelek, Markéta Valentová. Mediálními partnery akce jsou Prostějovský Večerník a Prostějovské novinky. (red)