O spolku

Vaše názory a náměty
Doporučte nás
Webmaster: T.Blumenstein

Novinky: V Prostějově se budou opět vypouštět balonky Ježíškovi!

UNITED-NUKEOkrašlovací spolek města Prostějova ve spolupráci s Mateřským centrem Cipísek a Spolkem koncesionářů taxi Prostějov si vás dovolují pozvat na Vypouštění balonků vánočních přání Ježíškovi. Akce se ve městě koná již po páté.

Balonky budou vydávány od 14:15 hodin ve foyer kina Metra. Celostátní akce bude zahájena z Pernštýnského náměstí 9. prosince v 15:15 výzvou z rádia Impuls. Mluveným slovem bude vypouštění provázet finalista Superstar Tomáš Jurenka. V roce 2015 bylo vypuštěno 87 923 balónků z 398 míst v celé ČR, z Prostějov jich k nebi zamířilo 480. „Chtěla bych požádat rodiče, aby skutečně pro své děti vzali jeden balonek, nebrali jich více, protože se nemusí dostat na všechny děti a ty potom samozřejmě pláčou. Balonky se také neodváží na kočárcích! Balonky musíme totiž evidovat, spočítat, kolik jich prasklo, či se jinak znehodnotily, protože oficiálně hlásíme Českému Ježíškovi počet vypuštěných balonků", požádala rodiče o spolupráci Milada Sokolová, předsedkyně pořádajícího Okrašlovacího spolku. "Děkuji velmi sponzorům, firmám Pyžamka.cz, Green Tree, EPROXIMA či Spolku koncesionářů taxi Prostějov, Jonáši Proserovi - správci FB skupiny Prostějov bez cenzury, radní Miladě Galářové a v neposlední řadě primátorce Aleně Raškové za finanční podporu. Bez nich by tato dnes již velmi oblíbená akce nemohla být realizována,“ přidala poděkování předsedkyně Okrašlovacího spolku Milada Sokolová. (ber)