O spolku

Vaše názory a náměty
Doporučte nás
Webmaster: T.Blumenstein

O nás v tisku: Hody v Národním domě: dílnička pro děti, módní přehlídka, koncert i květiny

Okrašlovací spolekDveře dokořán bude mít o hodové neděli 17. září Národní dům v Prostějově. Pořadatelé z městského divadla připravili pro návštěvníky výtvarnou dílnu pro děti, komentovanou prohlídku, módní přehlídku a koncert místních pěveckých sborů. Národní dům opět provoní květiny končícího léta.

„Výtvarnou dílničku, kterou připravujeme ve spolupráci s ateliérem Modrý anděl, připravíme v magickém prostoru na jevišti za oponou,“ pozvala ředitelka Městského divadla v Prostějově Jana Maršálková malé návštěvníky s tím, že dílna bude otevřena od 10.30 hodin. Součástí programu bude již tradičně komentovaná prohlídka secesního skvostu, která začne ve vestibulu divadla ve 13 hodin. Účastníci budou mít příležitost nahlédnout i do zákulisí, které je veřejnosti jinak nepřístupné. Divadelní promenoár nabídne výstavu fotografií Františka Poláčka zachycující představení loňské divadelní přehlídky Aplaus. Ve 14.30 hodin je v přednáškovém sále na programu společný koncert prostějovských pěveckých sborů Vlastimily a Orlice. Od 16.30 hodin pořádá v přednáškovém sále Okrašlovací spolek města Prostějova Jiřinkové odpoledne Jarmily Pospíšilové. (red)