O spolku

Vaše názory a náměty
Doporučte nás
Webmaster: T.Blumenstein

Realizováno: Proměny děkují za přízeň i podporu!

Okrašlovací spolekO pěveckém sboru Proměny a jeho aktivitách vás informujeme pravidelně. Tentokrát Proměny přicházejí s poděkováním nejen svým posluchačům, ale též svým partnerům a příznivcům.

"Pěvecký sbor Proměny děkuje především statutárnímu městu Prostějov za finanční podporu, díky které mohly Proměny v roce 2017 uspořádat spoustu zajímavých akcí. Byly součástí kulturního programu pořádaného městem - Prostějovské kulturní léto 2017, v rámci něhož vystoupily s programem Poprockové Proměny. Samy skvěle reprezentovaly naše město v zcela zaplněné uničovské koncertní síni, kde stanuly na scéně společně s dalšími čtyřmi sbory Olomouckého kraje za doprovodu smyčcového orchestru ZUŠ Uničov při představení díla Missa Brevis Jiřího Pavlici. V jednání je možnost, že tento velkolepý koncert budou moci představit i prostějovskému publiku. Pro prostějovskou veřejnost byl také úspěšně realizován velký adventní koncert Proměn, na němž mohl díky podpoře města spoluúčinkovat kvalitní hudební doprovod", uvedla pro Prostějovské novinky Lenka Copková, členka pěveckého sboru. Proměny si trvalé podpory statutárního města Prostějova a stálé přízně široké prostějovské veřejnosti velice váží a přejí všem Prostějovanům do nového roku pevné zdraví a osobní pohodu. (red)