O spolku

Vaše názory a náměty
Doporučte nás
Webmaster: T.Blumenstein

Novinky: Rodinná soutěž u hvězdárny bude mít pokračování. Chystejte se na Familiádu!

Okrašlovací spolekLetošní začátek podzimu opepří druhý ročník klání, nazvané Familiáda. Program nabídne několik netradičních sportů, ve kterých budou soupeřit rodiny mezi sebou i proti jiným. Akce je připravena na 23. září do Kolářových sadů u hvězdárny a záštitu nad ní převzala primátorka města Prostějova Alena Rašková co by představitelka Zdravého města.

Akci připravuje Okrašlovací spolek města Prostějova se Sportcentrem – DDM a Zdravým městem Prostějov. Heslem je tradiční „Není důležité vyhrát, ale zúčastnit se“, proto nebudou počítány výsledky za jednotlivé disciplíny, ale vůle se do nich zapojit. A nač se můžete těšit? Třeba na kroket, lakros, petangue či discgolf. "Nebylo důležité vyhrát, ale zúčastnit. Toho se držíme a jsme rádi, že akce, byť vůbec první, oslovila tolik lidí," uvedla Milada Sokolová, předsedkyně Okrašlovacího spolku Prostějov. Program pro rodinné týmy přilákal do Kolářových sadů stovky zájemců, na start se vloni nakonec postavilo 58 týmů.