Okrašlovací spolek města Prostějova

Přednáškový sál praskal ve švech
Publikováno: Wednesday, 24.09. 2014 - 16:54:29
Téma: Okrašlovací spolek

Okrašlovací spolek města Prostějova uspořádal na hodovou neděli tradiční Jiřinkové odpoledne. I letos bylo věnováno jedné ze zakládajících členek, zesnulé Jarmile Pospíšilové. Do Národního domu si spolek přizval stálé partnery, firmu Koutný, květinářství Floris a salon Marilyn.

Součástí programu byla módní přehlídka. Zatímco firma Koutný prezentovala pánskou módu, salon Marilyn nabídl společenské a svatební šaty. K dokonalosti předvádějících přispělo i Studio In Hany Puklové, které se prezentovalo líčením a účesy. O kulturní zážitek se postarali členové tanečního klubu Henzély swing a semifinalista Superstar Tomáš Jurenka. Výzdobu a květinové vazby, které byly k vidění v přednáškovém sále, zajistilo studio FLORIS Pavly Koutné. "Včerejší odpoledne předčilo mé očekávání. Bylo úplně plno, budeme nuceni příště přehodnotit místo konání. Je zřejmé, že se Jiřinkové odpoledne stává skutečně tradicí", sdělila Prostějovským novinkám předsedkyně Okrašlovacího spolku města Prostějova, Milada Sokolová.

Tento článek si můžete přečíst na webu Okrašlovací spolek města Prostějova

Tento článek najdete na adrese: