Okrašlovací spolek města Prostějova

Proběhl již třetí Restaurant Day v Prostějově!
Publikováno: Wednesday, 26.11. 2014 - 16:10:10
Téma: Okrašlovací spolek


Letošní třetí Restaurant Day nabídl v sobotu v KaSCentru opět bohatou škálu nejrůznějších lahůdek a nápojů. Na své si přišli milovníci sladkostí, stejně jako masa. Bohužel, cvrčci a červi došli velmi brzo.

"Červi a cvrčci došli," říká mladá dívka zklamaně. Jejich předkladatel, František Šponar, si na nezájem opravdu stěžovat nemohl. Ti, co ochutnali, nelitovali. "Cvrček v bílé čokoládě byl dobrý. Prostě čokoláda a najednou křup, bílkovina," směje se Petr Sokol. Spolu s celou rodinou nasmažili desítky bramboráků. " Bramboráka na stojáka od Sokolů nelze neochutnat. Jsou vyhlášené," pochlubila se jeho žena a spoluorganizátorka Milada Sokolová. Ta byla nespokojena jen s jednou věcí, třetí smažící pánev už elektroinstalace neunesla. "Jsem zvědavá, jestli se nám podaří najít na další restauranty konečně naprosto odpovídající místo," posteskla si. "Jak se rozrůstáme, jsou s námi stále problémy s odběrem elektřiny". Restaurant Day nabídl i lahůdky jako sushi, muffiny, domácí pivo, nejrůznější druhy vín, dorty, povidlové buchty, bezlepkové dobroty, a také třeba mini Pavlova se šlehačkou a dýňovo - jablečnou omáčkou. Posledně jmenované ochutnala i paní Alena. "K dýni jsem nikdy nějak neinklinovala, přiznám se, že mě zaujala hlavně ta šlehačka. Ale jedním slovem - vynikající," pochvalovala si nadýchaný zákusek. Kdo přišel, zcela jistě nelitoval. Festival chutí se opět vyvedl. tak zas příště, labužníci. (ber)





Tento článek si můžete přečíst na webu Okrašlovací spolek města Prostějova
http://www.okraslovacispolek.cz

Tento článek najdete na adrese:
http://www.okraslovacispolek.cz/modules.php?name=News&file=article&sid=447